ALERTĂ: Cod Roșu de viscol în Gorj

0
233

Meteorologii au emis avertizări de Cod Portocaliu de viscol puternic începând din această seară, pe arcul munților Carpați, la altitudini de peste 1.500 de metri. Cod Roșu de intensificări ale vântului, de mâine noapte, în Carpații Meridionali.

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertizări de vreme rea. Astfel, în intervalul 27 martie, ora 23 – 28 martie, ora 23, intră în vigoare o avertizare de Cod Galben de intensificări ale vântului, pentru toată țara. Viteza vântului va ajunge la 50-65 km/h și izolat peste 70-75 km/h.

În același interval, pentru Carpații Meridionali, de Curbură și în Munții Apuseni, la altitudini de peste 1500 m, a fost emis un Cod Portocaliu de intensificări susținute ale vântului și viscol puternic. Viteza vântului va ajunge la 120-140 km/h, iar vizibilitatea va fi foarte scăzută.

De asemenea, în intervalul 28 martie, ora 02 – 28 martie, ora 14, a fost emis Cod Roșu de intensificări puternice ale vântului, la altitudini de peste 1800 m, în Carpații Meridionali. Viteza vântului va depăși la rafală 140 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.