O angajată a Aparegio Gorj, mamă a doi copii, are mare nevoie de ajutor! Se luptă cu o boală cruntă

0
33880

Melania Daniela Muicu are 40 de ani și este mama a doi copii minunați, care au o singură dorință: cea care le-a dat viață și a avut mereu grijă de ei să se facă bine, să iasă învingătoare din lupta cu o cruntă afecțiune. A fost diagnosticată cu cancer, operată în România, dar din păcate, starea sa s-a agravat și singura șansă pe care o are acum este tratamentul la o clinică din Turcia. Ca să poată duce la capăt tratamentul, Melania Muicu are nevoie de sprijin financiar.

O angajată a Aparegio Gorj-CED Târgu-Cărbunești are mare nevoie de ajutor după ce de câteva luni a aflat că are cancer. Melania Muicu, care în prezent este în concediu medical, este o descrisă de cei care o cunosc drept o femeie gata mereu să își ajute semenii, iubită de familie, de colegi și prieteni. În toamna anului trecut, vestea cruntei afecțiuni a picat ca un trăsnet asupra sa și a celor care i-au fost mereu alături. La 40 de ani, tot ce își dorește Melania Muicu este să scape cu viață, să învingă cancerul, să își vadă copiii ajungând părinți. De când a fost diagnosticată, Melania și soțul său au mers la mai multe spitale și medici din România, au trecut prin clipe grele, dar femeia nu s-a dat bătută. Cu sprijinul prietenilor, al oamenilor cu suflet mare, al unor personae care deși nu o cunosc personal, au decis să o ajute, Melania Muicu a făcut rost de o parte din banii de care avea nevoie. Astăzi, duminică-18 martie, Melania a pornit spre Turcia, la clinica unde este așteptată să înceapă tratamentul anti-cancer. Ca să îl poată continua, femeia și familia sa au nevoie de sprijin financiar. „Datorită vouă, dragi prieteni, colegi și cunoștințe ce ați fost alături de mine si m-ați ajutat, starea mea de sănătate este mai bună! Vă mulțumesc din tot sufletul! Însă, a venit timpul să merg din nou la control, conform programării, în Turcia la ACIBADEM. De data aceasta am lăsat rușinea la o parte, vă scriu și vă rog personal: Ajutați-mă iar!… Pe data de 18.03 o să plecăm, iar la acest control va trebui să încep tratamentul de chimioterapie (cu citostatice) însă, după rezultatul de la RMN-ul din 16.03 s-ar putea să suport și o intervenție chirurgicală… Vă mulțumesc tuturor și vă rog, încă odată, să fiți alături de mine! Doamne ajută!”, a scris Melania pe pagina sa de socializare.

O puteți ajuta pe Melania Muicu donând orice sumă în contul său deschis pe numele Melania-Daniela Muicu la BRD: RO42BRDE200SV09865712000

Și prietenii săi fac apel: „Hai să înfruntăm cancerul și să dăm o nouă șansă vieții!!!Împreună o putem salva pe Melania!”

Una dintre prietenele Melaniei a povestit prin ce a trecut femeia: initial medicii de pe plan local au greșit diagnosticul, iar atunci când a ajuns la București, a primit cumplita veste. Avea o tumoră inoperabilă pe coloană. Din păcate, trecând peste ceea ce dorea familia, anumiți medici au decis să îndepărteze o parte din tumoră, fapt care a dus la agravarea stării de sănătate a Melaniei. A trecut prin momente cumplite, tratamente, teribila frică că va deceda în orice moment… Singura sa șansă este să facă tratament în Turcia. Are mare nevoie de ajutor! „Ajunsă la frumoasa vârstă de 40 de ani, Melania-Daniela Muicu, o femeie iubită atât de familie, cât și de cei ce o cunosc nu își dorea decât o viață liniștită alături de familie, să aibă parte de ziua în care va tine nepoții în brațe, de la cei doi copii pe care i-a crescut cu multe sacrificii, să îmbătrânească lângă familia la care ține enorm. (…) La indicațiile mai multor cadre medicale de bună credință, singura șansă pentru Melania ar fi un control oncologic și mai multe investigații (PET CT) la o clinică din Turcia. Generozitatea colegilor de serviciu, dar și a unor oameni cu suflet mare a făcut ca partea financiară, până în prezent, să nu fie o problemă acoperind chiar și o parte din ceea ce urmează! Însă drumurile la spitale nu se termină aici ba chiar, putem spune, că acum începe greul! Cei care doresc să o ajute pe Melania să spere în continuare la viață pot face un mic gest depunând o sumă modică în contul personal al acesteia: RO42BRDE200SV09865712000  Vă mulțumim din suflet!”, a scris prietena Melaniei Muicu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.