Ce „secret” ascunde Remus Novac, viitorul soț al Olguței Berbec

0
25099

Remus Novac este un tânăr şi talentat saxofonist şi clarinetist, liderul formaţiei de muzică populară „Timişul“ din județul Timiș. Remus este, de asemenea, viitorul soț al Olguței Berbec, frumoasa interpretă de muzică populară. Pe mâna stângă, artistul are un tatuaj impresionant prin mărimea sa, dar și prin măiestria cu care a fost realizat.

novac

Saxofonistul și clarinetistul Remus Novac este unul dintre tinerii talentați din țara noastră, un interpret îndrăgit în special de reprezentantele sexului frumos, datorită atuurilor sale fizice. Frumusețea și tinerețea sa i-au adus mii de fane, care îi urmăresc postările din mediul virtual, care merg la concertele sale și îi cumpără albumele. Frumosul Remus se iubește de mai mult timp cu Olguța Berbec, cei doi se vor căsători civil în această iarnă, urmând să facă nunta și botezul la sfârșitul lui 2016. „M-am născut la Timișoara, dar am crescut lângă orașul Deta, la sat. Am urmat Liceul de Muzică din Timișoara apoi am studiat la Conservator tot în Timișoara. Cânt din clasa I, mi-a plăcut muzica încă de când eram mic. Muzica populară îmi încântă sufletul. Cânt și jazz alături de prieteni. (…) Am un vis frumos şi altruist: să am o școală particulară la Timişoara, unde cât mai mulți copii să învețe folclor, să-i îndrum să facă același lucru ca și mine. (…)”, a spus Remus Novac.

Tatuajele lui Remus Novac

Chipeșul Remus Novac are un tatuaj pe mâna stângă pe care nu îl lasă la vedere când participă la spectacole folclorice pe care le susține. Pe pagina sa de socializare, Remus Novac a postat mai multe fotografii profesioniste, realizate în cadrul unor ședințe foto de promovare, în care i se vede și impresionantul tatuaj. Tatuajul cheii sol – cheia muzicală este un simbol preferat al iubitorilor muzicii, spun pasionații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.