O mamă din Târgu Jiu și-a prins fiica în timp ce făcea sex cu profesorul de Informatică

0
25131

Mama unei eleve în vârstă de 16 ani, din Târgu Jiu, și-a prins fiica în timp ce întreținea relații intime cu profesorul de informatică, în vârstă de 43 de ani.

Femeia a surprins o discuție dintre fiica sa și bărbatul mult mai în vârstă decât ea. Aceasta a a aflat că bărbatul cu care discuta fiica sa îi fusese profesor de Informatică în clasa a VIII-a, iar cei doi urmau să se întâlnească a doua zi în apartamentul pe care profesorul pe care îl deține în oraș.
Femeia a decis să își urmărească fiica. A intrat în apartament după ce fata ei pătrunsese cu puțin timp înainte și a găsit-o în timp ce avea relații intime cu cel care-i fusese profesor în școala gimnazială.

Femeia a sesizat imediat poliția în legătură cu cele întâmplate.
„La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.
Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.