Olimpicul Bogdan Sprîncenatu din Motru, mențiune specială la olimpiada națională de chimie

Și la Olimpiada națională de Chimie, elevi ai Colegiului Național „George Coșbuc” au obținut rezultate bune! Elevul Bogdan Sprîncenatu, calificat la olimpiada națională de chimie la clasa a IX-a, a reușit să obțină o mențiune specială la această fază, care a avut loc îniante de Paște, la Craiova.

Bogdan, olimpic foarte muncitor, s-a calificat și la faza națională a olimpiadei de fizică, la care a participat înainte de cea la chimie. Profesorul îndrumător la chimie este Simona Irizoiu de la CNGC Motru.

De asemenea, la clasa a X a: Pasăre Rareș a obținut premiul II și Ursu Ianis- mențiune. Elevul Ianis Ursu este un adolescent inteligent și sensibil, educat în spiritul bunului simț și al responsabilității. „Poate că nu o să urmez un domeniu bazat pe chimie, dar chimia a devenit un hobby pentru mine, este o materie pe care o învăț cu drag, nu dintr-un anumit motiv. (…) Profesorii care m-au ajutat să îndrăgesc chimia și să excelez la această materie -profesoara Irizoiu Simona Loredana de la CNGC Motru și profesoara Mergea Mioara de la Școala Gimnazială Nr.2 Motru- sunt oameni care și-au sacrificat o mare parte din timp ca să mă ajute să ajung la acest nivel, lucru pentru care le mulțumesc!”, a spus Ianis Ursu.

Articole pe aceeași temă

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.