Olimpicul Bogdan Sprîncenatu din Motru, mențiune specială la olimpiada națională de chimie

0
1192

Și la Olimpiada națională de Chimie, elevi ai Colegiului Național „George Coșbuc” au obținut rezultate bune! Elevul Bogdan Sprîncenatu, calificat la olimpiada națională de chimie la clasa a IX-a, a reușit să obțină o mențiune specială la această fază, care a avut loc îniante de Paște, la Craiova.

Bogdan, olimpic foarte muncitor, s-a calificat și la faza națională a olimpiadei de fizică, la care a participat înainte de cea la chimie. Profesorul îndrumător la chimie este Simona Irizoiu de la CNGC Motru.

De asemenea, la clasa a X a: Pasăre Rareș a obținut premiul II și Ursu Ianis- mențiune. Elevul Ianis Ursu este un adolescent inteligent și sensibil, educat în spiritul bunului simț și al responsabilității. „Poate că nu o să urmez un domeniu bazat pe chimie, dar chimia a devenit un hobby pentru mine, este o materie pe care o învăț cu drag, nu dintr-un anumit motiv. (…) Profesorii care m-au ajutat să îndrăgesc chimia și să excelez la această materie -profesoara Irizoiu Simona Loredana de la CNGC Motru și profesoara Mergea Mioara de la Școala Gimnazială Nr.2 Motru- sunt oameni care și-au sacrificat o mare parte din timp ca să mă ajute să ajung la acest nivel, lucru pentru care le mulțumesc!”, a spus Ianis Ursu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.