Pădurarul acuzat de falsuri a fost arestat la domiciliu

0
679

Pădurarul din Târgu Jiu care este acuzat de falsuri a fost arestat la domiciliu. „La data de 30 iunie, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de fals informatic în formă continuată, uz de fals și furt în formă continuată a fost prezentat Judecătoriei Târgu- Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Acesta este acuzat că a falsificat 175 de avize. „Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada mai 2021- noiembrie 2021, în calitate de pădurar, ar fi emis un număr de 175 avize de însoțire a materialului lemnos, prin accesarea sistemului informatic SUMAL, pe care le-a utilizat pentru a efectua personal transportul de material lemnos cu o autoutilitară ori le-a înmânat altor transportatori pentru a le folosi la transportul pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.