Mădălina Anuța, eleva care la 11 ani are în palmares peste 60 de trofee și premii la festivaluri de muzică populară

0
1435

Mădălina Anuţa are 11 ani și este considerată de specialişti o cântăreaţă impresionantă pentru vârsta ei, mai ales că a participat până acum la aproximativ 200 de festivaluri şi concursuri, de la care s-a întors cu peste 60 de trofee și premii. Ultimele trofee au fost câștigate sâmbătă, 17 februarie, la Festivalul „Dor de Dragobete” din județul Neamț.

Olimpică la matematică, dar și deținătoarea a peste 60 de trofee și premii la festivaluri de muzică populară, Mădălina Anuța este una dintre cele mai talentate copile ale Gorjului. Fata învață la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu. La vârsta de 10 ani a lansat primul său album grație efortului financiar al familiei sale. Mădălina ia cursuri de canto popular și la Palatul Copiilor și la Școala Populară de Artă și de trei ani cântă și la acordeon, unul dintre cele mai grele instrumente. Cristina Olteanu, profesorul Mădălinei de la Palatul Copiilor, spune că o elevă cu calităţile Mădălinei este o raritate: „Cântă foarte frumos gorjeneşte. Piesele proprii sunt compuse de către mine pentru vârsta ei. Cântă despre comuna ei de baştină, Vladimir, natura, jocul sau costumul popular“. Pentru că este mereu cu zâmbetul de buze, Mădălina a fost poreclită „Zâmbilici“ de către profesoara sa.

Trei trofee la ultimul festival la care a participat

Pe 17 februarie, Mădălina Anuța a câștigat alte trei trofee care se adaugă palmaresului său! Fetița a participat la Festivalul „Dor de Dragobete” din localitatea Ruseni-Borlești, județul Neamț. Mădălina Anuța a câștigat trofeul la secțiunea Piesă Proprie și la secțiunea Doină și Cântec popular, dar și Premiul I la secțiunea Instrumental. „Mădălina a mai câștigat încă trei Trofee la festivalul-concurs DOR DE DRAGOBETE- Ruseni – Neamț. Le mulțumim domnilor organizatori, domnului Ștefan Marc, dlui. director de la școala Ioan Grigore Teodorescu şi juriului pentru aceste premii minunate. Un vis împlinit pentru Mădălina Anuța care a obținut Trofeul secțiunii la Doină şi Cântec popular, Trofeul la Cântec propriu şi Premiul I la secțiunea instrumental (acordeon). Vă mulțumim din suflet! Efectiv, Mădălina a ridicat sala în picioare! Le-a plăcut foarte mult cum a cântat. I-a uimit pe cei din public, a cântat și la acordeon, a fost foarte frumos”, a declarat Gheorghe Dolcu, unchiul Mădălinei Anuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.