Oferta Colegiului „Magheru” și a unui important afacerist din Târgu-Jiu: burse de studiu și locuri de muncă după absolvirea școlii profesionale

0
3499

Firma Crilelmar din municipiul Târgu-Jiu este, la nivel national, printre cele mai importante companii ce realizează produse din plastic. Omul de afaceri gorjean Lelius Stănușoiu, cel care a înființat Crilelmar, a cumpărat în 2016 fosta fabrică de sticlă din municipiu, acolo unde a investit peste 4 milioane de euro. Din planul investitorului de a își dezvolta afacerea și de a contribui la crearea unor noi locuri de muncă face parte și susținerea unei clase de meserii la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu. Astfel, elevii care se vor înscrie pentru a învăța meseria de „Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor” vor beneficia de o bursa suplimentară de 400 de lei, dar și de un loc de muncă la fabrica de mase plastic deținută de Lelius Stănușoiu.

În perioada 26 – 30 martie, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din municipiul Târgu-Jiu organizează SĂPTĂMÂNA MESERIILOR. Astfel, în această perioadă, toate școlile gimnaziale din județ sunt așteptate să participe la promovarea învățământului profesional, promovare ce va avea loc în cadrul „Zilelor Porților Deschise”. „Pentru anul școlar 2018/2019, unitatea noastră de învățământ și-a propus să școlarizeze 28 de elevi în meseria de Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor (mase plastice), agentul economic partener fiind S.C. CRILELMAR S.R.L. Târgu-Jiu. ALEGE CORECT PENTRU VIITORUL TĂU! Învață o meserie pentru că MESERIA E BRĂȚARĂ DE AUR!”, au transmis cei de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu.

Oportunitate de neratat!

Din toamna acestui an, elevii din județul Gorj vor avea posibilitatea de a aleege să se înscrie la cursurile unei școli profesionale unde vor învăța o meserie și după absolvire vor avea un loc de muncă. Acest lucru se va întâmpla după ce reprezentanții Colegiului „Magheru” din Târgu-Jiu au decis să încheie un parteneriat cu afaceristul Lelius Stănușoiu, cel care deține fabrica de mase plastic SC Crilelmar SRL, care va oferi elevilor de la profilul Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor burse de 400 lei, pe lângă cei 200 lei oferiți de Guvern elevilor de la profesionale, dar și excursii și alte beneficii. Cel mai important aspect este acela că la finalul anilor de studiu, elevii se vor putea angaja la Crilelmar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.