Femeie sinucigașă, salvată de doi polițiști gorjeni

0
581

În noaptea de 10/11 octombrie, în jurul orei 03:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, despre faptul că pe schela amplasată pentru anveloparea blocului, ar fi observat o persoană.

,,În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică format din doi agenţi de poliţie, care au stabilit că pe schela aflată în proximitatea unui bloc de locuințe, situat pe strada Gheorghe Magheru din municipiu, se afla o femeie, de 39 de ani, care amenința că-și va lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală.

,,Fără să ezite, cei doi poliţişti au urcat pe schele și au purtat discuții cu femeia, reuşind, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală și să îi însoțească.

Femeia a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.