Mărturisirea emoționantă făcută de polițistul care a găsit copilul cu sindrom Down care s-a rătăcit

0
122

Polițistul care l-a salvat pe copilul în vârstă de șapte ani cu sindrom Down, care s-a pierdut în seara zilei de luni, 18 septembrie, în comuna Benești Ciocadia a mărturisit că a avut o experiență intensă pe care nu o va putea uita vreodată.

Copilul a fost găsit de un polițist într-o zonă cu vegetație densă. Copilul l-a strâns în brațe pe salvator atât de tare, încât i-a lăsat urma palmei sale pe uniformă. Polițistul Ionuț Mocîrcioiu a fost emoționat și spune că nu va uita vreodată această misiune: „M-a pupat! În momentul în care l-am luat în brațe s-a lipit de mine și s-a agățat cu mânuțele strâns în jurul gâtului. În acea clipă, tot ce am simțit a fost disperarea acestui copil de a fi pierdut pentru totdeauna ! Asta mi-au transmit mânuțele care m-au îmbrățișat cu atâta putere. Sunt recunoscător că am putut să ajut, pentru că am fost la locul potrivit, în momentul potrivit, acolo unde a fost nevoie de ajutorul meu. În același timp, mă simt norocos că am primit cea mai emoționantă recompensă, o îmbrățișare care a lăsat urme pe uniforma și în sufletul meu!“.

Zeci de persoane au participat la căutări. Polițiști, jandarmi, lucrători ISU și salvamontiști au acționat contra cronometru, pentru că lăsarea întunericului ar fi însemnat ca misiunea de salvare să fie mult mai dificilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.