Accident cu cinci victime în Defileul Jiului

0
252

Un accident rutier soldat cinci victime a avut loc astăzi în Defileul Jiului, în zona Lainici.

,,In jurul orei 12:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, in zona Lainici, in care au fost implicate 2 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Hunedoara si o ambulanta din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de interventie constatat ca in urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar cei 5 ocupanti ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost constiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.
Alte 3 persoane, care se aflau in celalalt autovehicul au fost asistate medical la fata locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentar”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.