„Calea îngerului uman“, la Târgu Jiu

0
884
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spectacolul complex, așa cum a fost denumit, „Calea îngerului uman“, va putea fi urmărit de publicul din Târgu Jiu. Evenimentul cultural va avea loc miercuri, de la ora 19,00.
Conceptul este pus în scenă de către Mihaela Vosganian, sub conducerea muzicală a lui Cristian Lupeș. La reușita evenimentului contribuie grupul solistic de muzică și dans contemporan Inter-Art, cvartetul Passione, în coregrafia Lilianei Iorgulescu, iar scenografia este asigurată de Maria Constantinescu. Grigore Leșe va putea fi văzut în cadrul spectacolului.
Evenimentul artistic a fost descris ca un cross-media performance de texte tradiționale românești și mantre, incluzând momente de ilustrație video, dans sau sunete procesate, care au menirea de a redeschide mintea și sufletul pentru povestea purtătoare de tâlc și adevăr pe care autoarea o prezintă drept un basm inițiatic al devenirii omului. Cele șapte secțiuni ale lucrării ne introduc în treptele posibile ale unei ființe pământene, în devenirea ei ca Înger Uman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.