Destinul crunt al adolescentului răpus de cancer

0
191

David Mărăcine, elev în clasa a X-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu Jiu, a avut parte de un destin nemilos. Adolescentul a murit vineri, 18 august, după ce s-a luptat din peste un an cu cancerul.

David a fost diagnosticat anul trecut, chiar de sărbătoarea Paștelui, cu Sarcom Ewing, cancer al osului. Adolescentul a avut nevoie de operație și s-au organizat diferite acțiuni umanitare pentru strângerea fondurilor necesare.
David este un copil care a trecut prin multe greutăți ale vieții. Acesta a rămas fără tată cu doar câteva luni înainte de a fi diagnosticat cu cancer osos și a fost crescut, apoi, de o mamă adoptivă.
David învăța la unui dintre cele mai bune licee din județul Gorj, unde învață elevii cu rezultate foarte bune. Colegii au fost alături de el și au încercat să îl ajute. Au fost strânse fonduri și s-au organizat diferite acțiuni umanitare pentru David.

„Drum lin printre îngeri, David!“

Anunțul decesului lui David a fost făcut pe pagina de Facebook a liceului: „Profesorii Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”, colegii și toți cei care l-au cunoscut deplâng trecerea în neființă a lui David Mărăcine, elev în clasa a XI-a D, după o luptă nedreaptă de doi ani cu o boală cumplită.
Drum lin printre îngeri, David! Viața și visele tale s-au frânt nedrept și mult prea devreme! Nu te vom uita, nu vom uita curajul tău, determinarea ta, nu vom uita dorința ta de a învăța în pofida încercărilor la care ai fost supus, în pofida destinului nedrept.
Dumnezeu să te odihnească-n pace, dragul nostru!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.