VIDEO/FOTO Fugarul Stăncioi a fost capturat de polițiști

0
377

Fugarul Petre Stăncioi, care era dat în urmărire generală, a fost capturat de polițiști lângă municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe malul Jiului.

Acesta se afla pe marginea râului Jiu. „Colegii mei l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani, pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu. În aceste momente bărbatul se află în custodia polițiștilor. Bărbatul va fi condus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Stăncioi a aruncat pistolul în momentul în care a fost prins.

Stăncioi se ascundea de o săptămână, după ce a împușcat un om de patru ori în picioare și în abdomen, fiind acuzat de tentativă de omor.

În data de 14 iulie, când s-a pronunțat sentința, acesta a mers la domiciliul fostei sale soții, în comuna Turcinești, și l-a împușcat de patru ori pe concubinul femeii, după care s-a făcut nevăzut.

Oamenii legii au încercat să-l captureze. Au fost făcute căutări de amploare pe tot teritoriul județului Gorj, dar și al județelor învecinate. La căutări a participat și un elicopter al MAI dotat cu aparatura necesară, care a survolat deasupra municipiului Târgu Jiu timp de mai multe zile.

Stăncioi poza ca un om de afaceri de succes

Stăncioi a deținut, în anii 2000, un club de noapte în Târgu Jiu, unde se practica prostituția. El poza într-un om de afaceri de succes și putea fi văzut în preajma unor oameni politici și chiar polițiști, despre care existau informații că-i asigurau protecția. Când clubul a fost închis, Stăncioi s-a răzbunat pe aceștia și a dat foc mașinilor unor șefi din Poliția. A fost o anchetă de amploare atunci la nivelul IPJ Gorj și mulți polițiști au fost schimbați.

Stăncioi a mai fost implicat în furturi din vilele unor oameni înstăriți, el fiind condamnat la patru ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.