Fotografii realizate de un artist francez, expuse la Târgu Jiu

0
312

 

Publicul gorjean va avea posibilitatea să admire la Târgu Jiu fotografiile realizate de către artistul fotograf francez Jean Paul Senez.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 18 noiembrie, ora 12.00, la Sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Jean Paul Senez este unul dintre francezii prezenți mai mulți ani la edițiile GORJFEST și este membru al Federației Internaționale de Fotografie. Trăiește la Lucon, pe malul Atlanticului și este foarte activ în mișcarea fotografilor din Franța.

 

Personajele din cadrul expoziției nu au știut că sunt fotografiate

 

Fotografiile prezentate în cadrul expoziției reușesc să surprindă diferite reacții ale oamenilor fără ca aceștia să știe că sunt fotografiați: „Surprinde fețele și reacțiile oamenilor, de cele mai multe ori fără ca aceștia să știe că sunt fotografiați, pentru că așa se văd cel mai bine chipurile lor. Surâsurile și emoțiile lor se regăsesc în fotografiile pe care le face francezul. O fotografie bună e o fotografie care te face să simți ceva. O fotografie bună nu se măsoară în calitatea imaginii, cum ar crede mulți, ci dacă aceasta reușește să transmită ceva, iar Jean Paul Senez reușește din plin să transmită prin imaginile surprinse, stările sufletești ale celor care au constituit subiecte ale fotografiilor sale“, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.