Primarul Romanescu, atacat de MM Stoica: „Să îşi vadă de Masa Tăcerii“

0
564

Președintele FCSB, MM Stoica, i-a răspuns primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a afirmat că nu gazonul va fi de vină pentru că FCSB va pierde la Târgu Jiu meciul cu FCU Craiova. MM Stoica se plânsese de starea gazonului de la Târgu Jiu.

„Am văzut că e foarte glumeţ domnul primar, nu l-am cunoscut până acum. Am văzut că m-a tutuit, m-am uitat, credeam că e mai în vârstă. E cu 10 ani mai mic decât mine, nu ştiu de ce îşi permite. Probabil aşa sunt politicienii, nu sunt mare fan al clasei politice. Mai ales al oficialităţilor locale, astea foarte ţâfnoase.

Îmi spune să îmi văd de fotbal, că de 7 ani… eu prin anii 2000 mi-am văzut de fotbal. Când decideam eu totul, echipa asta ajungea prin semifinale de Cupa UEFA, câştiga campionate. Aş putea să fiu şi eu maliţios, să îi spun să îşi vadă de Masa Tăcerii. Dar am devenit mai înţelegător.

A zis că a fost fake filmarea cu gazonul… arată înfiorător, să dea Dumnezeu să fie o minune, iar terenul să fie excepţional. Dar să nu vină şi să îl vopsească în verde”, a declarat managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Romanescu: „Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal“

Meme Stoica a criticat calitatea gazonului de pe stadionul din orașul lui Brâncuși, iar primarul Marcel Romanescu nu a rămas dator și i-a răspuns oficialului de la FCSB: „Cei de la FCSB pot sta liniștiți: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.