Solista Nicoleta Lupulescu: „O să muncesc din greu să îmi îndeplinesc visurile, căci sunt foarte ambițioasă!”

0
2341

Adolescenta Nicoleta Lupulescu, pasionată de muzică de când se știe, și-a făcut planurile de viitor și face tot posibilul ca să nu se abată de la ele. Acum studiază să devină hair-stylist, după care ar vrea să susțină admiterea la Conservator, căci vrea să devină profesor de muzică. Nu își vede viața fără muzică și își dorește este să ajungă și o cunoscută interpretă, care să îi încânte pe cei care o ascultă! Fata promite: „o să muncesc din greu să îmi îndeplinesc visurile, căci sunt foarte ambițioasă!”

Muzica o definește, spune adolescenta în vârstă de 16 ani, mai ales că a descoperit că are talent când încă nu se dusese la școală. Fata locuiește alături de familia sa în satul Cartiu al comunei Turcinești și participă la evenimente muzicale de câte ori are ocazia. Acum este elevă a Colegiului „Henri Coandă”, la școala profesională, dar vrea să continue liceul și săs usțină și bacalaureatul. „Am foarte multe planuri de viitor. Mai am un an de profesională, apoi voi continua liceul. Voi învăța pentru a lua BAC-ul din prima, mi-ar plăcea să dau la Conservator. Muzica pentru mine reprezintă totul, nu știu dacă viața mea ar avea vreun rost fără muzică! Eram la grădiniță când am descoperit că am talent muzical. Pot spune că m-am autoajutat pentru a deveni cine sunt azi, dar sunt mândră de realizările mele. Am urmat Școala Populară un an de zile, iar apoi am luat niște ore în particular. Muncesc mult pentru a învăța și a deveni mai bună la muzică. Vrea să ajung foarte cunoscută. O să muncesc din greu să îmi îndeplinesc visurile, căci sunt foarte ambițioasă!”, a spus Nicoleta Lupulescu.

Vrea să devină profesor de muzică

De-a lungul anilor, adolescenta a participat la diverse competiții muzicale, unde a și câștigat premii. A învățat să cânte în limba franceză și a participat la un concurs de Ziua Francofoniei, cântă la evenimente atunci când este invitată și lumea o apreciază. „Nu numai premile mă motiveaza, ci fiecare apariție pe scenă și fiecare concurs mă face să lucrez din ce în ce mai mult în acest domeniu. Muzica este o parte din mine, îmi doresc să ajung profesor de muzică, să am o formație și să ajung o solistă cunoscută! Am început să îmi compun câteva piese, momentan nu am ajuns să le public, însă sper ca pe viitor să o fac. Iubesc foarte mult partea din Mehedinti, artiști precum Niculina Stoican și Olguța Berbec”, a spus tânăra solistă de muzică populară. În timpul liber, Nicoleta Lupulescu scrie poezii, desenează ca să se relaxeze, citește și ascultă muzică. Spune că are rezultate bune la școală, fiind decisă să continue studiile. „Am note bune, particip la diverse activități. În timpul liber mă ocup și de lucrurile casnice, îmi place să îmi ajut familia la diverse activități și mai ales să mă implic în tot. Cam asta sunt eu!”, a afirmat Nicoleta Lupulescu.

 

Mihaela Floroiu Țicleanu (autor articol) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.