Interlopul Stăncioi, dat în urmărire. Este căutat de polițiști cu elicopterul

0
151

Interlopul Petre Stăncioi, care a împușcat un bărbat din Turcinești, este căutat de polițiști cu elicopterul.

„Având în vedere cazul de agresiune prin împușcare din județul Gorj, de la data de 14 iulie 2023, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR este abilitat să comunice următoarele:

Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112!“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Stăncioi a împușcat un bărbat din Turcinești de patru ori, acesta fiind dus la spital în stare gravă. Acesta fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare, pentru șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.