Alo, Aparegio!? Aveți nevoie de un psiholog sau de un psihiatru?

0
377

Ce se întâmplă la Aparegio pare să țină de domeniul patologiei. Conducerea Aparegio, societatea de stat care are o armată de „instalatoare“ machiate și rujate, cochete, pentru a le face pe plac șefilor, a emis un comunicat de presă în care îl ridica în slăvi pe marele director pensionar și om de afaceri Traian Pătrășcoiu, care a obținut un proiect de montare de panouri fotovoltaice.
„Proiect major obținut de Traian Pătrășcoiu pentru Aparegio“, cam așa sună, «ca dracu’» și scabros, comunicatul preluat cuvânt cu cuvânt de o serie de publicații. Cam cum vine asta?? Traian Pătrășcoiu este vreun binefăcător, un voluntar, care vine cu gălețile cu apă la persoanele bolnave și bătrâne sau la gorjenii care nu-și permit să plătească prețul exorbitant al apei? E posibil…, dar nu prea am auzit de asemenea fapte. Traian Pătrășcoiu este directorul Aparegio și primește salariu pentru a dezvolta asemenea proiecte.

Fiți atenți și la poză… Zici că Pătrășcoiu este un celebru actor… Lumini, efecte, mimică. Poate așa se și crede.
Gorjenii, sub conducerea lui Traian Pătrășcoiu, au ajuns să plătească la apă și canalizare mai mult decât craiovenii, care aduc o parte din apă chiar din Gorj, de la Tismana. Cum vine asta? Să explice binefăcătorul director de la Aparegio. Mai e ceva. În Gorj sunt localități, în special comune, care și-au păstrat societatea proprie, care le oferă cetățenilor apă și serviciul de canalizare la un preț mult mai mic. Așa se face că cetățenii din Polovragi, de exemplu, plătesc cam la jumătate față de cât achită cei de la Tismana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.