La 11 ani, Fabian Tîlvescu are în palmares zeci de premii și trofee! „Perseverența și ambiția mă caracterizează în tot ceea ce fac!”

0
2124

La 11 ani, Fabian Tîlvescu, un elev foarte talentat la muzică, își petrece puținul timp liber pe care îl are citind, învățând și exersându-și piesele de muzică populară. Câștigător a numeroase premii și trofee la importante festivaluri-concurs din țară, Fabian Tîlvescu promite să ajungă un apreciat interpret de muzică populară. Vocea sa îi face deja fericiți pe cei care îl ascultă cântând! „Dumnezeu mi-a dat harul de a cânta, să alin sufletele oamenilor de fiecare dată atunci când voi urca pe scenă. Aplauzele și aprecierea publicului mă încurajează să merg mai departe cu mai mult drag”, spune băiatul din comuna Drăguțești.

Talentatul elev Fabian Tîlvescu locuiește alături de familia sa în satul Tîlvești al comunei Drăguțești. Solsit de muzică populară, micuțul băiat a câștigat de-a lungul ultimilor ani numeroase premii și trofee. Copilul este elev la Școala Gimnazială Drăguțești și are rezultate foarte bune. De exemplu, anul trecut școlar l-a absolvit cu media generală 9,26. „Părinții mă susțin în tot ce fac, inclusiv în cariera muzicală. Bunicii sunt mândri de mine, iar eu vreau să nu-i dezamăgesc. Am rezultate foarte bune la școală unde am terminat anul trecut cu media generală 9, 26. Cariera mea și drumul spre succes sunt călăuzite de toți cei care mă iubesc! Dumnezeu mi-a dat harul de a cânta, să alin sufletele oamenilor de fiecare dată atunci când voi urca pe scenă. Aplauzele și aprecierea publicului mă încurajează să merg mai departe cu mai mult drag. Îmi place foarte mult Informatica, am două pasiuni diferite, dar încerc să mă perfecționez la ambele”, a spus micuțul interpret de muzică populară. Planul său de viitor este clar conturat: „Să am o cariera muzicală, să muncesc mai mult, asta îmi doresc! Perseverența și ambiția mă caracterizează în tot ceea ce fac!”.

A descoperit muzica la vârsta de 5 ani

A descoperit muzica în vremea când mergea la grădiniță, însă abia în clasele primare, a început să meargă la cursuri de canto popular. Acum, nu ar mai putea trăi fără să cânte! A învățat să cânte și la pian și la orgă, nu doar cu vocea. „De la vârsta de 5 ani a început să îmi placă muzica populară și să o ascult din ce în ce mai mult. Părinții și doamna învățătoare Lavinia Ramona Goșa m-au îndrumat spre artele muzicii. Părinții m-au înscris la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, unde studiez de 4 ani la doamna Cristina Olteanu și de 3 ani sunt și la Școala Populară de Arte, avându-l profesor pe domnul Ion Drăgan. Muzica este totul pentru mine, inclusiv pe scenă unde transmit prin vocea mea, prin cântecele pe care le cânt bucurie, fericire… Îi mulțumesc domnului Ion Drăgan care este profesorul și idolul meu, care îmi îndrumă pașii la un alt nivel. Știu să cânt și la pian și la orgă”, a afirmat elevul Fabian Tîlvescu din comuna Drăguțești. În timpul liber, elevul de școală generală citește mult, își repetă piesele și învață, căci este convins că doar așa va face performanță!

Posesor al unor importante premii

De când cântă și ia lecții de canto popular, Fabian Tîlvescu a participat la foarte multe concursuri, atât în județ, cât și în țară! La un concurs organizat în Bacău, Fabian a reușit performanța de a câștiga cinci premii! „Am demonstrat că ceea ce fac o fac cu pasiune și de fiecare dată am venit cu trofee și premii importante de care sunt mândru. Comuna Drăguțești a fost reprezentată de mine în multe județe din țară. Primul meu concurs a fost Cântecele Copiilor la Drobeta-Turnu Severin unde am obținut premiul I și Premiul Special al juriului”, își amintește talentatul copil. Fabian a mai obținut: Premiul I și diplomă de apreciere „Cununa Petrolului” la Moreni, Dâmbovița, Trofeul la concursul „Florile Galdei” de la Alba Iulia, Trofeul „Glasuri Cristaline” de la Craiova, Premiul I la „Ursul din Carpați” Straja, Hunedoara, Trofeul „Artist Complet” de la concursul „Mândră floare Trandafir” de la Sibiu, iar la festivalul „Toamna pe portativ” de la Bacău, a primit 5 premii!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.