S-a stins din viață omul de cultură Ion Cepoi. Ce mesaj a transmis fiul său

0
237

Omul de cultură Ion Cepoi s-a stins din viață marți, 25 aprilie, din viață, la vârsta de 71 de ani. Acesta ar fi suferit un infarct în apartamentul său din Târgu Jiu.

Ion Cepoi a condus Centrul Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, dar și alte instituții de cultură din Gorj. Acesta a scris multe volume de proză și poezie, dar și de dramaturgie și istoria teatrului. A fost colaborator și secreal Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu.

Contribuțiile sale în lumea culturii și a literaturii au fost recunoscute și recompensate prin decret prezidențial cu Medalia Meritul Cultural, clasa a III-a, Categoria Literatură.

Fiul omului de cultură a transmis un mesaj pe Facebook: „Aceasta este ziua cea mai trista de pana acum pentru familia noastră. Omul, tatăl, bunicul, prietenul, scriitorul, omul de cultura Ion Cepoi ne-a îmbrățișat pentru ultima oara in drumul sau spre o lume mai buna, mai lipsita de ura , de nimicnicie si îl încântă pe Bunul Dumnezeu cu povestirile si poeziile sale pline de suflet! Un gând bun și te iubesc tata!“, a transmis Andrei Cepoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.