Policlinica din Târgu Jiu va fi închisă de Ziua Mondial a Sănătății

0
89
Ambulatoriul Integrat (Policlinica) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență Târgu-Jiu va fi închis vineri, 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătăţii
„Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu informează pacienții că vineri, 7 aprilie 2023, Ambulatoriul Integrat va fi închis. Așadar, toate cabinetele vor fi închise, inclusiv cele ale Comisiilor de Expertiza Muncii. Pentru data de 7 aprilie nu au fost făcute programări în cabinetele din Policlinică, personalul din cadrul Ambulatoriului va relua programul cu pacienții luni, 10 aprilie 2023.
Ziua de 7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății- este considerată zi de sărbătoare legală, în care salariații din sistemul sanitar nu lucrează.
Asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean, dar și de camerele de gardă“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
În cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu nu vor lucra pe 7 aprilie 2023 nici angajații Centrului pentru Sănătate Mintală, TESA, Dispensarului TBC, Cabinetului de Asistență Socială, Serviciului Medicină Legală, Serviciului Anatomie Patologică, SPIAAM. Vor fi liberi și registratorii medicali și angajații Biroului de internări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.