VIDEO Petrecere aniversară cu scop caritabil a asociației Be Teen

0
322

Asociația Be Teen a împlinit un an de existență, iar, cu această ocazie, a fost organizată joi, 27 aprilie, o petrecere aniversară cu scop caritabil.

„Echipa asociației a organizat o petrecere caritabilă pentru AMINA fetița bolnavă de o formă rară de nanism și discondroplazie osoasă care este dependentă de tratament și de terapie care se ridică lunar la cheltuieli ce depășesc cu mult posibilitățile mamei ei.

Petrecerea a avut loc la o cafenea din centrul orașului, iar toți cei prezenți au făcut donații în bani pentru a o sprijini pe AMINA. Invitații au avut parte de muzică live, percuție live, dj, băuturi și gustări din partea organizatorilor. Câțiva dintre copiii talentați înscriși la Palatul Copiilor și-au donat lucrările pictate cu scopul ca invitații să doneze și mai mulți bani pentru AMINA“, a spus Roxana Pistol, președintele Asociației Be Teen.


Tinerii voluntari din echipa asociației Be Teen s-au implicat activ și au reușit să creeze o atmosferă perfectă pentru petrecere. Alexandra Anton, 24 ani, s-a oferit voluntar să cânte live, Andreea Chiliban 17 ani, elevă a Colegiului Național Tudor Vladimirescu, a întreținut atmosfera cu melodiile mixate, iar Cătălin Drăghescu, (18 ani), elev al liceului, s-a ocupat e imortalizarea evenimentului. „Cireașa de pe tort a fost prezența artistului Alex Unc care a acceptat invitația și a venit direct din București să facă senzație cu un show de percuție live. De asemenea, și actorul Teatrului Elvira Godeanu, Iulian Marinescu, a cântat la chitară și a încântat publicul cu repertoriul ales. Evenimentul a fost o reușită și datorită ajutorului primit din partea patronilor cafenelei din Tg.-Jiu care s-au implicat si au pus la dispoziție întreaga locație“, a precizat Roxana Pistol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.