A comis trei furturi într-o singură zi

0
30

Un tânăr din comuna Teleșit a comis trei furturi într-o singură zi. „La data de 14 septembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute au profitat de neatenția sa și i-au sustras telefonul mobil, pe care îl lăsase nesupravegheat pe bancheta mașinii.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Telești, bănuit de comiterea mai multor fapte de furt.

La data de 31 august a.c., tânărul ar fi sustras suma de 1250 lei dintr-un seif aflat în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu-Jiu.

La aceeași dată, a sustras un rucsac cu mai multe bunuri, depozitat într-o cușetă a unui supermarket din municipiul Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu de 200 lei.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe tânărul de 25 de ani, din comuna Telești, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni de furt“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.