S-a reunit echipa de handbal CSM Târgu Jiu

0
105

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 6 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2022-2023, primul din istoria clubului în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au avut deja primul antrenament.

10 jucătoare care au activat și sezonul trecut s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă, Bianca Ștefania Chiriță și Sabine Klimek. Elena Marica Bercu, cea de a-11-a jucătoare care a activat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu a absentat motivat. Portărița CSM-ului a fost convocată la echipa națională de senioare a României de beach handbal, care s-a deplasat la Praga, în Cehia, acolo unde au loc preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor.

La reunire au fost prezente și cinci jucătoare dintre cele opt care au semat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian și Oana Maria Bucă. Handbalistele nou-venite la CSM Târgu Jiu s-au declarat încântate de alegerea făcută și extrem de nerăbdătoare să înceapă treaba. Au lipsit Vanessa Leona Predescu, care se află în cantonament cu naționala de junioare a României, Katarina Pavlovic, convocată la naționala Croației și Daniela Rațiu, ultima achiziție a grupării din Târgu Jiu, care a primit câteva zile libere, dar care se va alătura în câteva zile lotului echipei gorjene. De la reunire a lipsit și expertul sportiv Dan Ilieș. Coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu a fost prezent la Federația Română de Handbal la o ședință cu reperezentanții celorlalte cluburi din Liga Florilor.

La reunire a participat și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul clubului, Robert Bălăeț. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a discutat minute bune cu directorul clubului, dar și cu antrenorul Liviu Andrieș și le-a transmis câteva mesaje fetelor cu privire la obiectivele clubului și le-a sigurat de toată susținerea sa pentru viitorul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.