Tânărul care a intrat cu mașina în Parcul Central din Târgu Jiu a fost reținut

0
304

Tânărul care a intrat cu mașina în Parcul Central din Târgu Jiu a fost reținut. Acesta nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

„La data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 29 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 5/6 ianuarie a.c., tânărul ar fi condus un autoturism pe DN 67/C Bengești-Ciocadia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet, cu propuneri procedurale“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.