Tânăr aflat sub influența alcoolului la volan cu mașina în Parcul Central. Avea permisul anulat

0
949
Polițiștii locali au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2500 lei, un tânăr de 28 ani din Târgu Jiu, care a pătruns cu autovehiculul în Parcul Municipal „Constantin Brâncuși”.
„La data de 7 ianuarie, în jurul orei 03:00, polițiștii locali aflați în Parcul Central în scopul protejării integrității operelor brâncușiene, au intervenit, de îndată, pentru a lua măsurile legale ce se impun față de conducătorul auto care a pătruns ilegal pe aleea principală din parc.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii locali au solicitat sprijinul organelor abilitate pentru continuarea verificărilor“.
Polițiștii rutieri au constatat că acesta avea permisul de conducere anulat.

„La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Rutier au depistat în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiul Târgu-Jiu, având permisul de conducere anulat.

Totodată, polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă acest drept și se află sub influenţa băuturilor alcoolice“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.