Încep Zilele „Elvira Godeanu“. Ce actori vor putea fi văzuți la Târgu Jiu

0
216

Zilele „Elvira Godeanu“ prin care teatrul din Târgu Jiu aniversează 30 de ani de existență se vor desfășura în perioada 20 – 30 septembrie.
Evenimentele vor debuta miercuri, 20 septembrie, de la ora 20.00, pe Calea Eroilor, în aer liber, cu spectacolul „Povești din Târgu Jiul de altădată“, susținut de Oltenia Big Bandul a Filarmonicii Oltenia. Invitat special va fi actorul Marius Florea Vizante.
Marți, 21 septembrie, va avea loc tot în aer liber pe Calea Eroilor un spectacol stradal susținut de Teatrul Masca din București, după care, de la ora 19,30 va urma un concert de jazz susținut de Luiza Zan Quintet.
Pe 22 septembrie, Teatrul Masca va prezenta a doua parte a spectacolului „Români la porțile lumii“, după care, de la ora 19.00, va urma piesa „Cioburi de oglindă“ cu Maia Morgenstern.
Evenimentele vor continua pe 23 septembrie cu piesa Gigel a Teatrului Bulandra și, pe 24 septembrie, piesa Ursul de A. P. Cehov, cu actorul Marius Bodochi.
Pe data de 25 septembrie va fi prezentată piesa „Eroine“ a Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani, în regia gorjeanului Andrei Măjeri.
Urmează pe 26 septembrie să urce pe scena teatrului din Târgu Jiu actorul gorjean Cuzin Toma cu piesa „Doamne Ferește“, în regia Liei Bugnar.
Pe 27 și 28 septembrie vor fi prezentate piesele „Sus, la lilieci“ și „Singurătatea Pietrelor“ ale Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. Pe 29 septembrie va fi Gala Zilelor Elvira Godeanu, un spectacol de tango al Cluj Tango Orchestra. Zilele „Elvira Godeanu“ se vor încheia cu piesa „Șase comedii ușoare pentru oameni știri“.

Biletele la spectacolele invitate costă 50 de lei, iar la piesele teatrului din Târgu Jiu, de 30 de lei.
Mariana Ghițulescu, directorul teatrului din Târgu Jiu, a spus că bugetul manifestărilor se ridică la suma de 5,8 miliarde de lei vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.