Se caută persoane în mai multe comune din Gorj care să lucreze la o fabrică de cablaje

0
3446

Compania Autolive, care deține o fabrică în localitatea Rovinari, caută să angajeze personal în mai multe comune din județul Gorj: Mătăsari, Bolboși, Dragotești, Ciuperceni, Câlnic

„Vești bune anul are pentru aceia dintre dvs. care ne-ati contactat de-a lungul vremii din zona Mătăsariâ. Începând de astăzi, facem recrutare, pentru postul de OPERATOR PRODUCȚIE, din câteva localități pentru fabrica noastră din BRASOV. Da, ați citit bine!
Vom angaja oameni care, pentru o perioadă de 3 LUNI, vor lucra în Brașov, urmând apoi să se întoarcă acasă și să își continue activitatea la punctul de lucru din Rovinari.
IMPORTANT! Abia după cele 3 luni petrecute în delegație, aceștia vor avea transport spre Rovinari.
Iată localitățile vizate: OHABA JIU, IGIROSU, BOLBOȘI, BĂLĂCEȘTI, TRESTIOARA, COROBĂI, DRAGOTEȘTI, MĂTĂSARI, BRĂDET, STRÂMBA VULCAN, PIEPTANI
Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta în privat, la numerele de contact: 0790 007 768, 0739 837 420, 0721.258.052 sau direct la Centrul nostru de recrutare din Aleea Pietei, Rovinari.
Celelalte posturi deschise rămân valabile pentru rutele pe care le avem deja deschise“, au anunțat reprezentanții Autolive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.