Alexandru Guțoiu și Maria Rușeț de la CT Motru, medalii de aur la un concurs de matematică aplicată

0
718

Alexandru Raj Guțoiu și Maria Rușeț, olimpici la mai multe materii, au bifat o nouă performanță la Iași, de data aceasta, la concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici”! Cei doi olimpici au obținut medalii de aur, fiind felicitați de reprezentanții CT Motru printr-o postare online.

La concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici”, ediția a XXIII-a, care a avut loc la Iași, patru elevi ai CT Motru au revenit acasă cu medalii! Astfel, Alexandru Guțoiu, clasa a X-a, a câștigat medalia de aur la disciplinele Tehnice, Maria Rușeț, clasa a XII-a, tot medalie de aur (punctaj maxim n.red.), Robert Bejinaru, clasa a XI-a, medalie de argint, iar Lavinia Bivolan, clasa a XII-a, medalie de bronz! „Felicitări echipei Colegiului Tehnic Motru, ai cărei reprezentanți au obținut premii la Concursul Național de Matematica Aplicată”Adolf Haimovici”, desfășurat la Iași după cum urmează: Gutoiu Alexandru-Medalie de Aur-clasa a10-a
Ruset Ioana Maria-Medalie de Aur și punctaj maxim (28 de puncte)-clasa a11-a
Bejinaru Robert-Medalie de Argint-clasa a11-a
Bivolan Lavinia-Medalie de Bronz-clasa a12-a.”, a scris profesorul coordonator Nicolae Rușeț de la Colegiul Tehnic Motru, pe pagina sa de socializare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.