Alexandru Guțoiu și Maria Rușeț de la CT Motru, medalii de aur la un concurs de matematică aplicată

Alexandru Raj Guțoiu și Maria Rușeț, olimpici la mai multe materii, au bifat o nouă performanță la Iași, de data aceasta, la concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici”! Cei doi olimpici au obținut medalii de aur, fiind felicitați de reprezentanții CT Motru printr-o postare online.

La concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici”, ediția a XXIII-a, care a avut loc la Iași, patru elevi ai CT Motru au revenit acasă cu medalii! Astfel, Alexandru Guțoiu, clasa a X-a, a câștigat medalia de aur la disciplinele Tehnice, Maria Rușeț, clasa a XII-a, tot medalie de aur (punctaj maxim n.red.), Robert Bejinaru, clasa a XI-a, medalie de argint, iar Lavinia Bivolan, clasa a XII-a, medalie de bronz! „Felicitări echipei Colegiului Tehnic Motru, ai cărei reprezentanți au obținut premii la Concursul Național de Matematica Aplicată”Adolf Haimovici”, desfășurat la Iași după cum urmează: Gutoiu Alexandru-Medalie de Aur-clasa a10-a
Ruset Ioana Maria-Medalie de Aur și punctaj maxim (28 de puncte)-clasa a11-a
Bejinaru Robert-Medalie de Argint-clasa a11-a
Bivolan Lavinia-Medalie de Bronz-clasa a12-a.”, a scris profesorul coordonator Nicolae Rușeț de la Colegiul Tehnic Motru, pe pagina sa de socializare.

 

Articole pe aceeași temă

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.