Avarie majoră la rețeaua de apă din Târgu Jiu. Există riscul întreruperii furnizării apei în partea de nord a orașului

0
422

O nouă avarie s-a produs marți seara la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Târgu Jiu. Avaria a avut loc pe strada Merilor, din Târgu Jiu. Apa a curs în cantități foarte mari. Lucrătorii de la Aparegio au intervenit pentru remedierea defecțiunii.

Reprezentanții Aparegio anunță că există riscul ca furnizarea apei să se oprească în partea de nord a municipiului Târgu Jiu: „Echipa Centrului de Exploatare și Distribuție Târgu-Jiu, intervine pentru remedierea unei avarii majore la conducta de transport apa potabila, DN800 premo – strada Merilor, din municipiul Târgu-Jiu. Avaria a fost a cauzata de lucrările de subtraversare a unui agent economic.

Având in vedere diametrul conductei, dar si zona mare deservita, sunt afectati locuitorii municipiului Targu Jiu, din zona de Nord a orasului, unde exista posibilitatea sa fie sistata furnizarea apei potabile si presiune scazuta la etajele superioare.
Angajatii Aparegio Gorj SA lucreaza pentru remedierea acesteia in cel mai scurt timp“.

Alte două avarii

Marți au mai avut loc două avarii pe strada Nicolae Titulescu și Narciselor. Cele două străzi au fost inundate și s-a circulat cu dificultate.

Reprezentanții Aparegio susțin că rețelele au cedat din cauza gerului și a vechimii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.