Daruri din partea polițiștilor gorjeni, pentru o familie din comuna Godinești

0
387

O familie din comuna Godinești a fost vizitată, astăzi, de polițiști, nu pentru a le aduce o amendă, ci multe daruri. Un tată își crește singur fiica, elevă în clasa a IX-a la un cunoscut colegiu din municipiul Târgu Jiu. Bărbatul nu are un loc de muncă, însă muncește cu ziua pentru a-și ajuta fiica.

„Astăzi, polițiștii gorjeni au avut șansa de a cunoaște doi oameni extraordinari: un tată devotat în totalitate creșterii și educării ființei care, pentru el, reprezintă tot universul. Este vorba de fiica lui, care este elevă în clasa a IX-a, la un colegiu de prestigiu din municipiul Târgu-Jiu și are rezultate foarte bune la învățătură.

Încă de săptămâna trecută, de când am aflat despre cazul acestei familii, ne-am mobilizat pentru a strânge ”cele de trebuință” unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor.

Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși. Astăzi am reușit să ducem la îndeplinire cele propuse, astfel că ne-am prezentat la poarta familiei din Godinești, care ne-a primit cu emoție și lacrimi de fericire“, a relatat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Își dorește o carieră în magistratură

Polițiștii, împreună cu cele două gazde, au împodobit bradul de Crăciun. Fetița le-a mărturisit polițiștilor că în viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de Drept, deoarece este atrasă de latura de Criminalistică și își dorește o carieră în magistratură.

„Cei doi au reușit, la rândul lor, să ne umple sufletul de bucurie. Simplitatea și modestia, dar și căldura cu care ne-au întâmpinat, vor rămâne pentru mult timp în amintirea noastră.

De precizat este faptul că polițiștii vor continua aceste activități umanitare și în perioada ce urmează. Este o perioadă de sărbătoare, care trebuie să ne amintească să dăruim și să îi bucurăm pe cei din jur“, a mai transmis Corina Scurtu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.