Medicul Gheorghe Neață a fost trimis în judecată pentru luare de mită

0
155

Medicul chirurg Gheorghe Neaţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu , a fost trimis în judecată pentru luare de mită de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Acesta este acuzat de comiterea a 17 infracţiuni de luare de mită, unele în formă continuată.

Gheorghe Neaţă se află în arest la domiciliu. Şpaga de care este acuzat că a primit-o se ridică la peste 17.000 de lei.

Acesta a fost prins în flagrant de către procurori. De asemenea, oamenii legi au efectuat percheziţii atât la cabinetul acestuia din spital, cât şi la domiciliu în urma cărora au fost găsite sume mari de bani.

„În data de 08.07.2021 s-a efectuat o percheziţie domiciliară în cabinetul medicului N.G. din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Tg. -Jiu, fiind găsite sume de bani în valoare totală de peste 71.000 RON, din care 52.200 lei, restul valută (3400 curo şi 350 lire sterline), banii fiind depozitaţi într-un dulap din lemn situat în cabinetul medical. Au mai fost găsite şi numeroase alte bunuri, cum ar fi: băuturi alcoolice, cafea, parfumuri, ţigări“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Procurorul a reţinut că, potrivit declaraţiei de avere, medicul deţine depozite bancare în cuantum de peste 1.400.000 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.