Iluminat modernizat pe un bulevard din municipiul Târgu Jiu

0
176
Iluminatul public a fost modernizat pe un tronson de pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Acum, se vede la fel de bine ca ziua, astfel încât circulația pietonilor și auto se desfășoară în condiții mult mai bune.
„Am pornit noul sistem de iluminat public modern și pe tronsonul cuprins între giratoriul de la Turcinești și Complexul Comercial Păltiniș. Este al doilea mare tronson după Târgu Jiu – Bârsești. De altfel, lucrările înaintează rapid și în momentul în care fiecare porțiune va fi finalizată, va fi și pusă în funcțiune.
Vă reamintesc că este vorba de un amplu proiect pe fonduri europene care prevede modernizarea iluminatului public în Târgu Jiu și care se ridică la valoarea de 5 milioane de euro. Am reușit să obținem jumătate din suma alocată pentru întreaga regiune a Olteniei în scopul modernizării iluminatului public.
Se are în vedere o scădere a costurilor pe noua rețea cu peste 40%, ceea ce reprezintă o economie substanțială la bugetul local!
Se instalează 27 de kilometri de rețea electrică, 27 de kilometri de fibră optică și peste 1000 de corpuri de iluminat“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.