Trei persoane reținute după scandalul din centrul municipiului Târgu Jiu

0
112

Cele două femei care au bătut în centrul municipiului Târgu Jiu o altă persoană de sex feminin au fost reținute de poliție. De asemenea, și un bărbat a fost reținut.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, două femei de 36 și 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Pantelimon, județul Ilfov și un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 24 august a.c., cele două femei, în timp ce se aflau pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei de  37 de ani, din comuna Telești, iar bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 42, din comuna Telești.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.