A căzut dintr-un copac în cimitirul din comuna Dragotești

0
314

Un localnic de 38 de ani, din comuna Dragotești, care beneficiază de ajutorul social, a căzut dintr-un copac aflat în spatele bisericii din localitate, în timp ce tăia crengile.

„Poliţiștii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani, iar din verificări au stabilit că acesta, în timp ce se afla în cimitirul din satul Drăgoteşti, din spatele bisericii, unde efectua activităţi de toaletare a pomilor şi curăţenie, s-a urcat într-un copac, pentru a-i tăia crengile, iar din neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 3 metri.

Din verificări a mai rezultat faptul că acesta este asistat social, în fişa postului având în întreţinere Cimitirul Drăgoteşti și în ziua respectivă era planificat pentru efectuarea activităților de curăţenie. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Despre evenimentul produs a fost informat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.