Trei bărbați au intrat în locuința unei femeii din Târgu Jiu

0
244

Trei bărbați au pătruns în locuința unei femei din municipiul Târgu Jiu și au amenințat-o pe aceasta și pe tatăl ei. Mai mult decât atât, unul dintre agresori l-a lovit pe tatăl femeii.

„Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toți din municipiul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în imobilul unei femei, situat în localitate, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, ocazie cu care au amenințat-o, pe aceasta și pe tatăl său, cu acte de violență, iar unul dintre bărbați, de 47 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui femeii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare și violare de domiciliu.

În urma continuării cercetărilor, față de cei trei bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj“, se arată într-un comunicat de presă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.