„ROmândria”, programul centenar al Asociației „Victoria Internațional”, va fi lansat pe 24 ianuarie

0
1090

Asociația „Victoria Internațional” și Unitatea „General Dragalina” din cadrul Asociației Cercetașilor Tradiționali din România vor marca la Târgu-Jiu, Unirea Principatelor Române, act înfăptuit la 24 ianuarie 1859, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza ca domn al Moldovei și Țării Românești.

„Vă dăm întâlnire miercuri, 24 ianuarie, începând cu ora 12.00, în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, acolo unde vom desfășura un steag lung de 10 metri și vom împărți 159 de stegulețe tricolore, cu ocazia împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. Acțiunea comună a celor două asociații se va desfășura sub deviza: Steagul tricolor de la Mica Unire la România Centenară!”, a spus Crina Gurică, președinta AVI.

Cu această ocazie va fi lansat și Programul Centenar al Asociației „Victoria Internațional”, intitulat „ROmândria”, în timp ce membrii Unității „General Dragalina” din cadrul Asociației Cercetașilor Tradiționali din România vor oferi Centrului Național de Promovare și Informare Turistică „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, două lucrări handmade în tehnica String Art, dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.