Soluția găsită de antrenorul Claudiu Alionescu pentru ca spectatorii să poată fi prezenți la competițiile sportive

0
141

Antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, este nedumerit că spectatorii au voie să vină în Sala Sporturilor la spectacole, dar nu li se permite accesul la competițiile sportive. El propune ca meciurile să se desfășoare înainte de începerea spectacolelor, pentru ca suporterii să poată avea acces: „Din dragoste pentru sport….şi cultură.

Astazi, de ziua dragostei în cultura româneasca, activitatea în Sala Sporturilor a fost sistată pentru un concert al unui cunoscut artist român. Foarte frumos mod de a sărbători Dragobetele printr-un eveniment cultural, să nu îi zicem concert, cu posibilitatea prezenţei unui număr limitat de spectatori, aproximativ 30% din capacitatea sălii. După matematica mea de bază ( am terminat filologie şi educaţie fizică) asta înseamnă aproximativ 350 de spectatori…

Şi acum aş întreba, pentru un prieten:

De ce se permite accesul în Sala Sporturilor a publicului la un eveniment cultural, iar la unul sportiv NU????? Oare nu este EXACT acelaşi lucru?

Aş veni cu o propunere: la următorul concert în deschidere să facem un meci oficial din oricare disciplină sportivă!“, este mesajul transmis de antrenorul Claudiu Alionescu pe pagina sa Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.