Cum va fi transformat parcul Tudor Vladimirescu

0
958

Parcul Tudor Vladimirescu, din municipiul Târgu Jiu, în care se află statuia revoluționarului român, va fi modernizat. Proiectul a fost întocmit și urmează ca investiția să fie finalizată anul viitor când se vor împlini 200 de ani de la Revoluția condusă de Tudor Vladimirescu, în anul 1821.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a prezentat o serie de fotografii cu felul în care va arăta parcul și a anunțat că va încerca să obțină de la guvern fondurile necesare: „2021 va fi anul Tudor Vladimirescu. De altfel, săptămâna viitoare voi fi la București pentru un eveniment legat de acest aspect. Se împlinesc 200 de ani de la revoluția lui Tudor și trebuie să ne ridicăm la înălțimea momentului. Pregătim o serie de surprize pentru târgujieni pentru anul 2021 și vreau să vă dezvălui una dintre ele.

Parcul ”Tudor Vladimirescu” va fi renovat. Avem un proiect impresionant pe care vi-l și prezint. Acest parc va arăta superb, va fi o adevărată încântare nu numai pentru locuitorii zonei, ci pentru toți târgujienii și mai ales pentru turiști. Am purtat numeroase discuții pe marginea acestui proiect cu ministrul Culturii și îmi doresc ca pe lângă viitorul parc, întregul ansamblu de evenimente organizate la Târgu Jiu să depășească toate așteptările“.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.