Spitalul din Târgu Jiu, dotat cu aparatură de decontaminare de către oameni de afaceri

0
409

Şapte tuneluri de de dezinfecţie au fost montate la spitalele din judeţul Gorj. Acestea vor realiza decontaminarea echipamentelor. Aparatura medicală a fost cumpărată de către mai multi oameni de afaceri din Gorj.

„Au sosit, și sunt deja instalate, 7 tuneluri de dezinfecție, donate de un grup de oameni de afaceri din Gorj!
Așadar, de astăzi se va realiza mai ușor decontaminarea echipamentelor cadrelor medicale, ambulanțierilor și paramedicilor, la întoarcerea din misiuni.
De asemenea, se reduce covârșitor rata de infecție, la personalul medical, în momentul îndepărtării echipamentelor de protecție.
Cele șapte tuneluri de dezinfecție au fost amplasate astfel:
– Trei tuneluri la Spitalul Judetean de Urgență, respectiv la Unitatea de Primiri Urgențe, la Secția de Boli Infecțioase și la Spitalul 700
– Două tuneluri la Spitalul Târgu Cărbunești
– Un tunel la Serviciul Ambulanță
– Un tunel la ISU – SMURD.
De asemenea, reamintesc că se fac eforturi ca până la sfârșitul lunii să fie dat în folosință laboratorul genetic cumpărat și donat de oameni de afaceri gorjeni, și amplasat în curtea spitalului de la pasarelă. În cadrul acestui laborator genetic se va testa atât covid-19, cat si multe alte afectiuni“, a transmis medicul Bogdan Niculescu, şeful Secţiei de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.