Profesor, revoltat că școlile nu s-au închis din cauza coronavirusului

0
202

Andrei Popete Pătrașcu, profesor de istorie, susține că măsura închiderii școlilor din Târgu Jiu și din localitățile unde există persoane izolate era necesară:

„Alooo!!!
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj?! Pe bune!? Ați respins propunerea de închidere a școlilor din Târgu Jiu, în vederea igienizării lor, în condițiile în care la nivelul țării avem un caz confirmat de Coronavirus, fără simptome (din GORJ), 90 de persoane în carantină și 7.174 (daaa, ați citit bine!) de persoane izolate la domiciliu!!!? Voi sunteți sănătoși la cap?!? Un partid politic și-a amânat congresul de sâmbătă, iar la Gorj, în Târgu Jiu, nu s-a aprobat igienizarea unităților școlare, deși se știe că un italian infestat cu acest virus s-a plimbat prin oraș în urmă cu doar câteva zile! Voi de prevenție ați auzit? N-aveți dezinfectant, recunoașteți! Sunteți iresponsabili!!!“, este mesajul transmis pe pagina sa de Facebook de către Andrei Popete Pătrașcu.

Primarul municipiului Târgu Jiu a propus ca școlile din oraș și din localitățile unde există persoane izolate din cauză că sunt suspecte de coronavirus să fie închise vineri, pentru a se putea face dezinsecție, dar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență nu a aprobat propunere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.