Tinerii care studiază în Gorj pot beneficia de BURSE DE EXCELENȚĂ de la Club Rotary

0
1077

Clubul Rotary Târgu Jiu va organiza în data de 4 mai 2018, Balul Rotary 2018, iar în cadrul acestui eveniment vor fi acordate trei burse de excelență pentru tinerii ce studiază în Județul Gorj. În cadrul Balului Rotary 2018 va susține un recital extraordinar, Nicu Alifantis. Evenimentul va avea loc în Sala Ronda din cadrul Complexului Anna Events de pe Insulița din Târgu Jiu. Balul are drept scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului Burse de Excelență.

Bursele de Excelență vor fi acordate în urma derulării unei competiții începută în 19 martie, competiție la care cei care doresc se mai pot înscrie până vineri 20 aprilie, au anunțat reprezentanții Clubului Rotary. „Bursele de excelentă acordate urmăresc identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români”, a spus Ștefan Ghimiși, președintele Rotary Gorj.

Pentru BURSA DE EXCELENȚĂ ROTARY se pot înscrie elevii, studenții sau masteranzii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele/Universitățile din Gorj și care îndeplinesc următoarele condiții:

  • au domiciliul în Județul Gorj;
  • sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs;
  • s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionala și sociala, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50.

Mai multe informații privind desfășurarea acestui Concurs se găsesc pe site-ul clubului http://www.rotarytargujiu.ro/proiecte

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.