Post vacant la Primăria Urdari

0
916

Se vor face angajări la Primăria Urdari! Potrivit site-ului posturi.gov.ro, în luna mai va fi organizat concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Agricultură.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea măsurători terestre și cadastru; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 mai 2018, ora 10.00: proba scrisă; 31 mai 2018, ora 10.00: proba interviu.

În ultimele luni, foarte multe primării din Gorj au făcut angajări. Tot în luna mai, și Primăria Văgiulești va angaja inspector, clasa I, gradul profesional superior; inspector, clasa I, gradul profesional principal. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii- studii economice; curs de expert în achiziţii publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani pentru funcţia publică de execuţie de inspector clasa I gradul profesional superior și minimum 6 ani pentru funcţia publică de execuţie de inspector clasa I gradul profesional principal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.