Zeci de elevi din Gorj, calificați la fazele naționale ale unor olimpiade școlare

0
4896
????????????????????????????????????????????????????????????

Zeci de elevi gorjeni s-au calificat la fazele naţionale ale olimpiadelor de limbi moderne, informatică, religie, discipline tehnice, tehnologii şi  matematică. Elevii sunt din Târgu-Jiu, Motru, Novaci, Fărcășești etc. Felicitări atât elevilor, cât și dascălilor care i-au pregătit!

Antonia Jianu de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru şi Cristian Cernitoiu de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, David Ghioc, Mihai Mirela şi Mihai Bistreanu de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, Rebeca Văduva, Mălina Luca şi Alexandru Corodati de la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Neamțu Victor și Mihai Bratu s-au calificat la faza națională a olimpiadei de limba engleză. Diana Oprea, Antonia Latu, Alexandra Elinescu şi Georgiana Rîbu de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru, dar şi Cristiana Mindruţ de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu și Mohamed Abdulhadi de la Școala Gimnazială Novaci vor reprezenta județul Gorj la olimpiada națională de limba franceză. Elevii Andreea Măgureanu-Stoenescu, Bogdana Burlea, Diana-Andreea Dragotă şi David Frătiţa de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu s-au calificat la faza națională a olimpiadei la limba germană.   

Carla Maria Merfu-Turneanu de la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Bogdan Criveanu, Maria Aggarwa şi Alexandru Cinteză de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” se vor duce la olimpiada naţională de limbă italiană. Ionuţ Bujor de la Școala „Sfântul Nicolae” Târgu Jiu, Andrei Buleaucă de la Școala „Constantin Brâncuşi” şi Ion Pătroescu şi Veronica Coiculescu de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Andrei Manasia, Alexandru Işfan, Alexandru Teică, Cristian Mitrea, Ioan Popescu, Angela Dobrotă şi Marian Săvoiu, toţi de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu s-au calificat la faza națională a olimpiadei de matematică. La olimpiada națională de religie s-au calificat  Alexandra Toma de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Delia Petrariu şi Alexandru Păun de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Ioana Toloargă, Maria Croitoru şi Gabriel Aribaşi de la CNSH. La olimpiada națională de fizică s-au calificat Elena Ulariu şi Andrei Sprîncenatu de la CNGC Motru, Alexandru Guţoiu de la CT Motru, Radu Tăerel, Denis Covei şi Daniel Lungu, de la Şcoala Generală „Alexandru Ştefulescu”, Elena Cărbunescu de la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Alexandru Işfan, Corneliu Tilea, Alexandru Nedelcu şi Ioan Ţîr de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, Mihai Bratu de la Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” şi Mădălin Vasile de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

 

La disciplinele tehnice, la faza națională, s-au calificat elevii: Burincă Armand de la Liceul Ato, Ionuț Vîlceanu de la CT Motru, Eliana Gîrbovan de la CT Motru, Mitrescu Petre Adrian și Bobină Robert de la Liceul Energetic. La olimpiada națională la Tehnologii s-au calificat: Păducel Emilia de la Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu-Jiu, Bârzava Mădălina de la Colegiul Virgil Madgearu Târgu-Jiu, Mărgău Teodora de la Liceul Roșia Jiu din comuna Fărcășești, Ciobanu Gabriela și Pora Gheorghe de la Colegiul „Gheorghe Magheru” Târgu-Jiu. La olimpiada de educație tehnologică s-au xalificat: Dragoș Trîncă de la Școala Pompiliu Marcea Târgu-Jiu, Bocai Andreea de la Școala Voievod Litovoi, Spineanu Răzvan de la Școala Gimnazială Constantin Săvoiu și Sîrbu Eduard de la Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu Târgu-Jiu. La olimpiada naţională de geografie s-au calificat Gabriel Trocan de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, Alexandru Troacă de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Ştefan Popeangă, Maria-Alessandra Abrudan şi Carla Mircescu de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”,

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.