Motive de mândrie pentru Școala Gimnazială Nr. 1 Motru! Rezultate foarte bune la olimpiadele naționale

0
3058

Școala Gimnazială Nr.1 Motru are motive de mândrie! Felicitări elevilor care au obținut rezultate deosebite la fazele naționale ale olimpiadelor de fizică, cultură civică și latină, dar și cadrelor didactice care au coordonat elevii! Elevii câștigători sunt Octavian Osnaga-medalie de bronz la fizică, Diana Stoian, Cârstea Elena-Cultură civică, Alexandru Ochiana-mențiune la Limba Latină.

 

Octavian Osnaga este unul dintre cei mai buni elevi ai Școlii Nr. 1 din municipiul Motru. Olimpicul a câștigat medalia de bronz la limpiada națională de fizică. „Este o bucurie pentru noi! Rezultatele obținute de elevii școlii noastre la fazele naționale ale olimpiadelor școlare ne bucură nespus! Toți sunt elevi buni, muncitori. De exemplu, Osnaga Octavian este un elev foarte bun, cu care ne mândrim. Este pregătit la fizică de prof. Bușe Lavinia”, a spus profesorul Laura Pasăre.

Olimpic pasionat și de lingvistică

Octavian Osnaga are 13 ani și este elev în clasa a VII-a. Olimpicul este pasionat de matematică, fiziă și lingvistică. A participat la mai multe olimpiade și a avut rezultate foarte bune de-a lungul anilor. „Pasiunea mea pentru aceste materii, mi-a adus și premii importante. Doi ani la rând am fost inclus în lotul național pentru olimpiada de fizică. Am obținut medalie de bronz în 2017 și una anul acesta. (…) După absolvirea școlii gimnaziale, aș vrea să urmez profilul mate-info, iar când voi fi adult mi-aș dori să activez în domeniul IT. Este o muncă grea, dar merită. Trebuie să muncești, să fi determinat, devotat pasiunilor tale ca să reușești în viață!”, a spus olimpicul Octavian Osnaga din Motru.

Rezultate excelente

Stoian Diana și Cîrstea Elena au câștigat mențiune MEN și MENȚIUNE IRDO la olimpiada națională la Cultură civică, iar elevul Ochiana Alexandru a primit MENȚIUNE la olimpiada națională la Limba Latină. „Ochiana Alexandru este elev în clasa a VIII-a A și își dorește să devină neurochirurg. Iubește engleza, chimia, latina, este serios și muncitor. Își dorește să studieze în străinătate. Are la activ mai multe participări la concursuri și olimpiade, la engleză, franceză, chimie, la faze județene, iar anul acesta latina -mențiune la națională”, a declarat Laura Pasăre din Motru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.