Eroul de la Târgu Cărbunești a primit un „Înscris de merit“ din partea C.J. Gorj. Va fi declarat „Cetățean de onoare“

0
891

Inginerul de 35 de ani, din Târgu Cărbunești, care a salvat două vieți dintr-un incendiu, a primit, astăzi,în cadrul ședinței de Consiliu Județean, un„Înscris de Merit“ din partea Consiliului Județean Gorj, iar peste câteva zile urmează ca Primăria orașului Târgu Cărbunești să-i decerneze titlul de „Cetățean de onoare“. 

Distincția i-a fost conferită de către președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. Acesta a spus că fapte de genul celei făcute de Bogdan sunt tot mai rare în zilele noastre: „Astfel de fapte sunt foarte rare. Vedem tot felul de lucruri negative la tot pasul pe lângă care oamenii trec pasivi și nu i-au atitudine. Acest om și-a riscat propria viață pentru a risca două vieți. Pentru asta îi mulțumesc. Am luat această decizie, de a-i acorda un «Înscris de Merit“, ca o recunoașterea pentru fapta sa eroică, după o decizie luată de către toți colegii. A fost o împrejurare fericită că s-a aflat în locul respectiv în acel moment. Probabil că Dumnezeu i l-a scos în cale familiei care avea nevoie de ajutor“.

„Nu am dorit să-mi fac publicitate“

Bogdana  avut mari emoții și le-a povestit consilierilor județeni și celor prezenți ce a făcut: „Nu am dorit să-mi fac publicitate. Pur și simplu, cineva care a fost prezent la acel incendiu a postat toată întâmplarea pe Facebook și, apoi, a aflat toată lumea. Am emoții foarte mari și sentimentul este unul plăcut pentru că instituția în care lucrez se gândește la un angajat simplu. Este o mândrie foarte mare pe care nu pot să o uit vreodată. Este un gest foarte frumos“.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.