100 de locuri de muncă în agricultură în Scoția și Marea Britanie. Selecția va avea loc la Târgu Jiu

0
854

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră în agricultură (pentru culegători de capsuni, mure si zmeura) în Scoția și Marea Britanie. Angajatorul va organiza o selectie pentru aceste locuri de munca care va avea loc pe 4 aprilie 2018, la Targu –Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, str. Tineretului nr 1 ( cartier C.A.M.).

„Se va munci la cules căpșuni, mure și zmeură în sere, tuneluri, aproximativ 7 ore pe zi, în funcție de comenzi și de vreme, 5-6 zile pe săptămâna. Aplicanții trebuie să aibă dexteritate în culesul fructelor fără a le vătăma, condiție fizică pentru lucrul în seră, rapiditate, motivație, coordonare, experiență. Cunoașterea limbii engleze constituie avantaj, dar nu este obligatorie“, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Salariul este de 7,5 lire pe oră

Salariul oferit este de aprox 7,50 lire brut pe ora, în funcție de cantitatea culeasă. Se asigură cazare în caravane de 4-5 persoane care costa 42 lire/săptămâna. Contractele de muncă sunt pe o perioadă de trei luni.

Persoanele interesate pentru aceste locuri de munca trebuie sa completeze formularul de aplicatie la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility sau sa adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj, din Targu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr 1.

Termenul limita pentru inscriere este 31 martie 2018.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.