Ansamblul Privighetorile Gorjului, invitat „La Măruță!” Află cum îi poți vota

0
1364

Reprezentanți ai Ansamblului „Privighetorile Gorjului” al Palatului Copiilor-filiala Rovinari participă astăzi la Duelul Ansamblurilor din emisiunea „La Măruță”! Talentații copii au nevoie de ajutorul tuturor gorjenilor care îi pot vota la 1266 trimițând cuvântul „GORJ”.

Emilia Drăgotoiu Nanu, coordonatoarea Ansamblului, a pornit la drum în această dimineață alături de 16 copii frumosi și talentați. Dornici să ofere publicului spectator momente de excepție, Privighetorile Gorjului au pregătit temeinic dansurile pe care le vor prezenta „La Măruță” alături de coregraful Nelu Nanu. „Ansamblul Privighetorile Gorjului al Palatului Copiilor filiala Rovinari in parteneriat cu Asociatia Cintec de pe Jiu vor fi prezenti in platou incepand cu ora 15.00, la Pro Tv in emisiunea La Maruta. Vor prezenta cu mandrie costumul popular gorjenesc si dansurile din tinutul lui Constantin Brancusi si al Mariei Lataretu. Sa- i urmarim si sa ii votam la 1266 cu textul GORJ sau online!”, a spus Emilia Drăgotoiu-Nanu.

Despre competiție

„Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal si Tara Romaneasca intra in competitie pentru titlul suprem iar TU decizi castigatorul! In fiecare emisiune cate doua ansambluri se vor duela in pasi de dans, iar publicul este cel care decide cine merge mai departe. Iti poti sustine favoritii votand online pe site-ul emisiunii, sau prin SMS pe parcursul fiecarei emisiuni. la 1266 (0.24€, inclusiv TVA) puteți vota. Din cele 24 de ansambluri in etapa urmatoare vor ajunge in urma voturilor publicului 12, urmand ca in semifinala sa ramana doar 6”, scrie pe site-ul ProTv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.