Traficanți de cocaină, reținuți după percheziții la Bâlteni

0
1166

Polițiști și procurori ai D.I.I.C.O.T. din Gorj au destructurat o grupare infracțională de trafic de droguri de mare risc (cocaină), care ar fi acționat pe relația România – Italia. Doi membri-un cetățean albanez care locuia la Bîlteni și amicul său- au fost reținuți.

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitate Organizate Gorj, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat, luni, o percheziție la o locuință din localitatea Bâlteni. Casa era folosită de un cetățean albanez. Potrivit autorităților, în urma perchezițiilor au fost ridicate 35 de grame de cocaină, un cântar electronic, telefoane mobile, pașaportul cetățeanului străin și înscrisuri. „Pe 22.02.2018, inculpatul Păsărin Nicolae-Marian – zis „Bărbărie”, în înțelegere cu inculpatul Sinani Klodjan, cetățean albanez (stabilit pe raza comunei Bîlteni, județul Gorj, de circa 4 luni) s-a deplasat în Italia, (…) a primit aproximativ 35 grame de cocaină, pentru a o introduce în România și să o predea inculpatului Sinani Klodjan, în vederea vânzării pe piața internă. La data de 26.02.2018, inculpatul Păsărin Nicolae-Marian – zis „Bărbărie” a introdus drogurile în România prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, coordonându-și activitățile împreună cu inculpatul Sinani Klodjan, astfel că drogurile au fost transportate până pe raza comunei Bîlteni și predate inculpatului Sinani Klodjan”, se spune într-un comunicat emis de DIICOT Gorj.

Ca urmare, oamenii legii au dispus reţinerea pentru  o perioadă de 24 de ore a celor doi pentru săvârşirea  infracţiunilor  de trafic ilicit de droguri de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.